Italiaanse specialiteiten in de Reeshof

The King of Italy is een gezellig Italiaans restaurantje met een bourgondische sfeer in het hartje van de Reeshof. We maken speciaal voor u heerlijke Italiaanse gerechten van versgeknede  pizza’s tot handgedraaide pasta’s.

Op facebook houden we u op de hoogte.

Reserveren?
bel 013 590 23 63
(b.g.g. 013 570 40 44)

Vragen, tips of opmerkingen? Mail naar info@kingofitaly.nl

IMG_6042

IMG_5037

IMG_5039

IMG_5041

IMG_5040                            IMG_5044

4 gedachtes over “Italiaanse specialiteiten in de Reeshof

 1. Beste medewerkers van King of Italy,

  Vrijdag 22 november hebben wij met vier personen bij jullie gegeten en dat is ons prima bevallen. Door de ontvangst en de warme, gezellige inrichting van het restaurant voelden we ons er meteen thuis.

  Nadat we plaatsgenomen hadden werden we verrast door een amuse van het huis. Dit vonden we een heel leuk en zeker heerlijk alternatief voor het broodmandje met kruidenboter wat bij de meeste restaurants standaard (of tegen betaling) op tafel wordt gezet.
  Twee personen van ons aten gegratineerde kip met champignons en tomaat die ze zich goed hebben laten smaken. De porties waren ruim voldoende. Eén persoon nam een pizza margarita waarvan de bodem perfect van dikte was en wel knapperig maar niet droog. Zelf heb ik me tegoed gedaan aan grote gamba`s met knoflookboter die precies de juiste beet hadden. Als aanvulling stond een lekker schaaltje salade op tafel en verse tagliatelle waar we door de ruime porties vlees en vis vrijwel niet aan toe gekomen zijn.Ook deze waren goed van smaak.

  De extra plus werd gevormd door de correcte en vriendelijke bediening. Regelmatig werd gevraagd of het eten naar wens was en of er nog iets voor ons gedaan kon worden. Kortom…. een zeer geslaagde avond!

  De enige tip die ik jullie nog kan geven is om meer reclame te maken voor het restaurant. Wij zijn via via aan jullie naam gekomen maar ik weet dat de meeste mensen (ook in de Reeshof) niet van jullie bestaan op de hoogte zijn. En dat is ook voor die mensen ontzettend jammer.

  Anita Moleman

 2. Genoten van een heerlijke rijkgevulde glutenvrije pasta en twee verrassend lekkere pompoen pizza’s. Prima service, en als extraatje vooraf een bordje met lekkere hapjes. Zelfs een apart bordje glutenvrij!
  Esther

  • Dank je Esther! We horen vaker dat het moeilijk is voor mensen met bijzondere eetwensen om te slagen. We hebben glutenvrije pasta, vegan gerechten en ook voor mensen met een lactose intolerantie hebben we genoeg lekkers in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s